Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul sălbatic marinat. Această rețetă face 4 porții cu 411 calorii, 34G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.35 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, ulei de măsline, pudră de ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 86%. Încercați Salată marinată de somon sălbatic din Alaska și Avocado cu Nasturel, Burgeri de somon cu mărar și Old Bay (și câștigă un an de somon prins sălbatic!), și Somon Sălbatic Fierbinte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Condimentați fileurile cu sare și piper, pudră de ceapă și fulgi de ardei roșu. Puneți deoparte într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Sare și Piper
Praf De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
2
Într-un castron mediu, amestecați împreună ulei de măsline, suc de lămâie, usturoi, oțet balsamic, zahăr, ceapă verde și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Balsamic
Ceapa Verde
Suc De Lămâie
Ulei De Măsline
1 Kg Tortillas De Maíz
Usturoi
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se toarnă marinada peste somon; acoperiți și refrigerați peste noapte sau cel puțin 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Somon
4
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Aranjați somonul pe o foaie de fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
6
Se introduce într-un cuptor preîncălzit și se coace 5 minute. Creșteți căldura la 500 de grade F (260 de grade C), întoarceți fileurile și fierbeți încă 5 minute.
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Puteți încerca Antica Chardonnay (Mountain Select). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.