Somon sălbatic frecat cu condimente

Somonul sălbatic frecat de condimente ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 204 calorii. Pentru $2.82 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de scorțișoară măcinată, ulei de nucă de cocos nerafinat, cantitate echivalentă de fileuri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Friptura frecata cu condimente cu ciuperci salbatice saut, Somon frecat cu condimente, și Spice Frecat Somon.
Instrucțiuni
Într-un castron foarte mic, amestecați împreună pudra de chili, chimenul, scorțișoara, sarea și piperul.
Așezați partea somonului pe o tăietură, cu pielea în jos. Uscați peștele cu un prosop de hârtie. Frecați amestecul de condimente uniform peste vârful peștelui.
porții individuale (dacă se utilizează partea de 24 de uncii). Dacă aveți timp, lăsați peștele să stea acoperit cu condimente timp de 15 minute la temperatura camerei.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ghee sau ulei de cocos. Când uleiul este fierbinte, dar nu fumează, așezați condimentul de somon cu fața în jos în tigaie. Căutați timp de 3 minute.Întoarceți toate bucățile și gătiți încă 3-4 minute. Nu gătiți prea mult!
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.