Somon sălbatic cu ceapă dulce la grătar și gust de porumb
Somonul sălbatic cu ceapă dulce la grătar și gust de porumb este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 153 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, ulei de măsline, roșii cherry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Încercați Somon sălbatic la grătar cu gust de lămâie conservat, Somon la grătar cu nectarină-gust de ceapă, și Somon la grătar cu ghimbir și ceapă verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți un grătar la foc mediu-mare (400 până la 500). Treceți o frigăruie metalică prin fiecare felie de ceapă pentru a o ține împreună.
Ungeți feliile de ceapă și porumbul cu generozitate cu ulei.
Așezați ceapa și porumbul pe grătarul de gătit (închideți capacul dacă folosiți gaz) și grătiți, rotind după cum este necesar, până când sunt ușor arse cu semne de grătar-ceapa pe ambele părți, porumbul peste tot-10 până la 12 minute în total. Când se răcește suficient pentru a se manipula, se toacă ceapa și se taie boabele de porumb din știuleți.
Se amestecă ceapa, porumbul, roșiile, busuiocul tăiat, sucul de lămâie, 1 linguriță. sare și 1/2 linguriță. ardei într-un castron.
Ungeți bucățile de somon pe ambele părți cu ulei.
Presărați părțile de carne cu sare și piper.
Așezați carnea cu fața în jos pe grătarul de gătit (închideți capacul dacă folosiți gaz) și grătarul, rotind cu grijă o dată cu o spatulă largă, până când este doar opac, dar totuși cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiat pentru a testa), 9 până la 10 minute în total.
Mound savura pe plăci. Ridicați somonul de pe piele cu spatula și puneți-l alături de gust.
Se ornează cu pene de lămâie și crenguțe de busuioc.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.