Somon prăjit în tigaie pe rucola pentru Bebeluși

Somon prăjit în tigaie pe rucola pentru Bebeluși
Somonul prăjit pe Ruculan este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $ 4.89 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 332 calorii. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sare și piper, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Somon ars pe spanac pentru copii, Somon ars pe spanac pentru copii, și Somon Poșat Și Rucola Pentru Copii.

Instrucțiuni

1
Așezați fileurile de somon într-un castron puțin adânc. Aruncați bine cu suc de lămâie, ulei de măsline, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
File De SomonFile De Somon
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să se odihnească timp de 15 minute.
3
Gatiti somonul, cu pielea in jos intr-o tigaie antiaderenta la foc mediu-mare timp de 2 pana la 3 minute, scuturand tigaia si ridicand cu grija somonul cu o spatula pentru a-l desface din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Reduceți căldura la mediu. Acoperiți tigaia și gătiți până când somonul este fiert, încă 3 până la 4 minute. Pielea trebuie să fie crocantă, iar carnea medie rară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Între timp, combinați rucola, roșiile și ceapa într-un castron. Chiar înainte de servire, condimentați cu sare și piper și stropiți cu ulei și oțet. Aruncă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
TomateTomate
RucolaRucola
OțetOțet
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Parada
7
Vezi analiza datelor nutriționale a acestei rețete "

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista