Somon prăjit în frunze de banană cu Ancho Chile - sos de ghimbir cu cuscus de legume prăjite cu șofran

Somon prăjit în frunze de banană cu Ancho Chile - sos de ghimbir cu cuscus de legume prăjite cu șofran
Somon prăjit în frunze de banane cu Ancho Chile - sos de ghimbir cu șofran prăjită cuscus de legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 7.18 pe portie, această rețetă acoperă 53% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lapte și pescatarian are 1121 calorii, 48G de proteine, și 64G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de dovlecei, piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Cuscus de legume prăjite cu sos de lămâie-muștar, Somon cu sos de Chile-Mango prăjit, și Somon și cartofi prăjiți pe frunze de smochin cu salată proaspătă de smochine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți toate ingredientele împreună într-un bol mediu, condimentați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. frecați fiecare file cu ulei de măsline, condimentați după gust cu sare și piper și înfășurați stilul plicului într-un dreptunghi de frunze de banană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Frunze De BananeFrunze De Banane
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Așezați cusătura în jos pe o tigaie și prăjiți 8 până la 10 minute. Când ați terminat, peștele va arăta puțin gătit deasupra, dar va fi ferm și opac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Așezați pachetele cu cusătura în sus pe un platou și pliați înapoi părțile laterale ale frunzei de banană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
5
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
6
Așezați legumele într-un vas mediu de copt, aruncați cu uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper. Prăjiți timp de 8 până la 10 minute până când legumele sunt doar fierte. Aduceți ciorba de legume, șofranul și 1 linguriță de sare la fiert într-o cratiță medie, lăsați să fiarbă 5 minute, până când șofranul înflorește și colorează stocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
șofranșofran
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
7
Adăugați cuscusul, amestecați, acoperiți și reduceți focul la minim. Gatiti pana cand tot lichidul este absorbit, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
8
Așezați cuscusul într-un castron mare, adăugați legumele prăjite și pătrunjelul și condimentați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
9
Se servește cu somon și sos ancho chile-ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei IuteAncho Ardei Iute
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
10
Garnisiți cu ardei roșu tăiat cubulețe și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline

Ingrediente

1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)chile poblano tocat fin cu semintechile poblano tocat fin cu seminte1frunze de banane, tăiate în 4 dreptunghiurifrunze de banane, tăiate în 4 dreptunghiuri4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăCoriandru tocatCoriandru tocat4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriGhimbir cristalizat tocat si menta proaspata tocataGhimbir cristalizat tocat si menta proaspata tocata596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripătrunjel cu frunze plate tocat grosierpătrunjel cu frunze plate tocat grosier1inchghimbir proaspăt, decojit și juliennedghimbir proaspăt, decojit și julienned113Nuci de orice fel (tocate)haricots verts, tăiate pe prejudecată în bucăți de 1 inchharicots verts, tăiate pe prejudecată în bucăți de 1 inch1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale3(iarnă)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăUlei de măslineUlei de măsline4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăArdei roșu tăiat cubulețeArdei roșu tăiat cubulețe2ardei roșii, tăiați în zaruri de 1 inchardei roșii, tăiați în zaruri de 1 inch596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirioțet de vin de orezoțet de vin de orez1pinchPinch șofranPinch șofran680Nuci de orice fel (tocate)file de somonfile de somon11 kilogram de dovlecel,(tub mare)(tub mare)4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare și piperSare și piper4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare și piper proaspăt măcinatSare și piper proaspăt măcinat1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri2 cutii de 15 uncii de hominy, scurse și clătite2 cutii de 15 uncii de hominy, scurse și clătite7106 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriPătrunjel, tocat fin pentru ornatPătrunjel, tocat fin pentru ornat1squash galben, tăiat în zaruri de 1 inchsquash galben, tăiat în zaruri de 1 inch1zucchini, tăiați în zaruri de 1 inchzucchini, tăiați în zaruri de 1 inch

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Indian Wells Vin Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate86
Revista