Somon prăjit lent cu sos verde

Somon prăjit lent cu sos verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul prăjit lent cu sos verde. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.94 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 309 calorii, 37g de proteine, și 14g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Un amestec de sare grosieră, pătrunjel cu frunze plate, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele degresat, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta din zară cu căpșuni ca desert. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este minunat. Încercați Somon prăjit lent cu sos de ierburi de primăvară, Somon Prăjit Lent, și Somon prăjit lent pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Santan Ema Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista