Somon prăjit la tigaie cu gulere și Raita de ridiche

Somon prăjit la tigaie cu gulere și Raita de ridiche
Somon pan-prăjită cu Collards și ridiche Raita ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă $ 4.83 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 42G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 374 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați iaurt grecesc gras, ridichi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este remarcabil. Încercați Somon prăjit la tigaie cu gulere și Raita de ridiche, O foaie de tigaie parmezan Crusted somon cu broccoli prăjită, și Radish Raita pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. strângeți excesul de lichidde la daikon și castravete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
Ridiche DaikonRidiche Daikon
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă cu iaurt, suc de lămâie, mentă și cayenne într-un castron mic; condimentează cu sare și piper. Pune theraita deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
IaurtIaurt
MentăMentă
3
Încălziți 1 lingură de ulei într-o oală mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați usturoi și gătiți, amestecândîn mod constant, doar până când este parfumat, aproximativ1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
5
Adăugați verdeață în oală, reduceți căldura la scăzut, acoperiți și gătiți, aruncând ocazional, până se înmoaie, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Între timp, încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu. Condimentați peștele cu sare și piper; gătiți pielea în jos până când pielea este crocantă, 5-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Transferla cuptor (nu întoarceți peștele); prăjiți până la opacîn centru, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Adăugați ridichi și oțet la verdeață; condimentați cu sare și piper șitoss pentru a combina. Împărțiți verdele,somonul și raita rezervată între farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
RidicheRidiche
OțetOțet
VerziiVerzii
SomonSomon
RaitaRaita
9
Per porție: 370 calorii, 18 g grăsime, 3 g fibre
10
Bon App Ampercoltit

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista