Somon prăjit la tigaie cu gulere și Raita de ridiche
Somon pan-prăjită cu Collards și ridiche Raita ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă $ 4.83 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 42G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 374 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați iaurt grecesc gras, ridichi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este remarcabil. Încercați Somon prăjit la tigaie cu gulere și Raita de ridiche, O foaie de tigaie parmezan Crusted somon cu broccoli prăjită, și Radish Raita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. strângeți excesul de lichidde la daikon și castravete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete
Ridiche Daikon
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se amestecă cu iaurt, suc de lămâie, mentă și cayenne într-un castron mic; condimentează cu sare și piper. Pune theraita deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Piper Cayenne Măcinat
Iaurt
Mentă
3
Încălziți 1 lingură de ulei într-o oală mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați usturoi și gătiți, amestecândîn mod constant, doar până când este parfumat, aproximativ1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
5
Adăugați verdeață în oală, reduceți căldura la scăzut, acoperiți și gătiți, aruncând ocazional, până se înmoaie, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard Greens
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Între timp, încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu. Condimentați peștele cu sare și piper; gătiți pielea în jos până când pielea este crocantă, 5-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Transferla cuptor (nu întoarceți peștele); prăjiți până la opacîn centru, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Adăugați ridichi și oțet la verdeață; condimentați cu sare și piper șitoss pentru a combina. Împărțiți verdele,somonul și raita rezervată între farfurii.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.