Somon prăjit cu semințe de dovleac-Pesto de coriandru

Somon prăjit cu semințe de dovleac-Pesto de coriandru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 316 calorii, 36g de proteine, și 17g de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 4.16 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de măsline, semințe de coriandru crăpate, semințe de dovleac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma varul, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Rețete similare includ Somon prăjit cu semințe de dovleac-Pesto de coriandru, Somon ars cu Pesto de coriandru-Pepito, și Pesto Cu Semințe De Coriandru Și Dovleac.
Instrucțiuni
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei într-un skilletover mare antiaderent la foc mediu-mare.
Se adauga semintele de dovleac; saut pana incepe sa se rumeneasca si pop,aproximativ 2 minute.
Transferați semințele pe hârtieprosoape pentru a se scurge; lasa sa se raceasca. Tigaie de rezervă.
Pulsați 6 linguri semințe de dovleac, coriandru,semințe de coriandru și usturoi într-un procesor alimentar până când sunt tocate grosier. Cu mașina care rulează, adăugați treptat 1 lingură de suc de lămâie, 1/4 cană de ulei, apoi 1/4 cană de apă, amestecândpână când se formează grosolan pur. Condimentați pesto lagust cu sare, piper și mai mult suc de lămâie,dacă doriți.
Se încălzește restul de 1 linguriță de ulei în rezervatskillet la foc mediu. Condimentează somonul cu sare și piper.
Adăugați la Skillet și gătiți până când este doar opac în centru, 3-4 minute pe fiecare parte.
Așezați fileurile pe farfurii.Puneți pesto peste.
Se ornează cu restulsemințe de dovleac.
Se servește cu pene de var.
Per porție: 408 calorii, 27 g grăsimi, 3 g carbohidrați
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Puteți încerca Antica Chardonnay (Mountain Select). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Antica Chardonnay (Munte Selectați)]()
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.