Somon prăjit cu semințe de dovleac-Pesto de coriandru

Somon prăjit cu semințe de dovleac-Pesto de coriandru este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 1 porție. Pentru $16.61 pe portie, această rețetă acoperă 62% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 1264 calorii, 146g de proteine, și 69G de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de somon, semințe de coriandru crăpate, var și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma semințele de dovleac, puteți urma acest fel principal cu Coaja De Dovleac ca desert. 142 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Somon prăjit cu semințe de dovleac-Pesto de coriandru, Somon ars cu Pesto de coriandru-Pepito, și Pesto Cu Semințe De Coriandru Și Dovleac.
Instrucțiuni
Se încălzește 1 1/2 linguriță. ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați semințe de dovleac; saut până începe să se rumenească și pop, aproximativ 2 minute.
Transferați semințele pe prosoape de hârtie pentru a se scurge; lasa sa se raceasca. Tigaie de rezervă. Puls 6 Linguri. semințe de dovleac, coriandru, semințe de coriandru și usturoi într-un robot de bucătărie până când sunt tocate grosier. Cu funcționarea mașinii, adăugați treptat 1 lingură. suc de lămâie, 1/4 cană ulei, apoi 1/4 cană apă, amestecând până se formează grosier. Condimentați pesto după gust cu sare, piper și mai mult suc de lămâie, dacă doriți.
Se încălzește restul de 1 linguriță. ulei în tigaie rezervată la foc mediu. Condimentează fileurile de somon cu sare și piper.
Adăugați în tigaie și gătiți până când este doar opac în centru, 34 de minute pe fiecare parte.
Așezați fileurile pe farfurii. Puneți pesto peste.
Garnisiți cu semințele de dovleac rămase.
Se servește cu pene de var.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca la crema Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.