Somon Prăjit Cu Muștar-Arțar

Somon Prăjit Cu Muștar-Arțar
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian rețete în cutia de rețete, somonul prăjit muștar-arțar ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4. O porție conține 224 calorii, 28G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 3,34 USD pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de muștar dijon, maioneză, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 81%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Somon glazurat cu arțar și muștar cu varză de Bruxelles prăjită, Somon glazurat cu arțar și muștar cu varză de Bruxelles prăjită, și Somon De Muștar De Arțar.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. tapetați o foaie de copt cu margini cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
Se amestecă împreună muștarul, 1 lingură de coriandru, maioneza și siropul de arțar într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
MaionezăMaioneză
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
MuștarMuștar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Puneți fileurile de somon pe foaia de copt și presărați cu 1/4 linguriță fiecare sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
File De SomonFile De Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Întindeți o parte din amestecul de muștar uniform peste fiecare file.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
6
Coaceți până când sunt fierte, 10 până la 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se presară cu restul de 1 lingură de coriandru și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să vă asociați cu Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un mare prieten al mâncărurilor cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile cu plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește excelent cu somonul prăjit sau la grătar. Ai putea încerca Poppy Monterey Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Poppy Monterey Pinot Noir
Poppy Monterey Pinot Noir
Primăvara blândă și vara mai rece din județul Monterey oferă șansa strugurilor Pinot Noir de a atinge maturitatea optimă cu un echilibru excelent de aciditate și aromă și cu o culoare profundă caracteristică Arroyo Seco Pinot Noir. Fructele roșii se luminează peste palat, culegerea zmeurii și condimentelor sunt echilibrate de aromele Franceze de stejar prăjit. Moale și mătăsos prin mijloc, acest vin crescendo pe finisaj lasă o amintire vibrantă, suculentă în gură, cu aciditate adecvată și o senzație plăcută de gură.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Revista