Somon prăjit cu citrice și ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul prăjit cu citrice și ierburi. Pentru $ 4.02 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 246 calorii, 34G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână coajă de tei, pătrunjel, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma coaja de var, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cheie De Var ca desert. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Somon prăjit cu ierburi verzi, Somon Prăjit Cu Citrice, și Somon Prăjit Cu Citrice.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mic.
Așezați somonul pe raftul unei tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit; așezați raftul în tigaie. Frecați amestecul de pătrunjel peste somon.
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.