Somon picant cu ceapă caramelizată

Somon picant cu ceapă caramelizată
Somonul picant cu ceapă caramelizată este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 2 și costă 4,21 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 406 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de ceapă, piper cayenne, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Somon picant cu ceapă caramelizată, Somon prăjit cu ceapă caramelizată și smochine, și Pizza picantă cu Pepperoni cu ceapă caramelizată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați ardeiul negru, boiaua, ardeiul cayenne, usturoiul tocat, muștarul Dijon, zahărul brun, pudra de ceapă și sarea într-un castron mic. Se amestecă 1 lingură de ulei de măsline pentru a face o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Muștar DijonMuștar Dijon
Usturoi TocatUsturoi Tocat
Piper NegruPiper Negru
Praf De CeapăPraf De Ceapă
Zahăr BrunZahăr Brun
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se întinde pasta peste fileurile de somon și se lasă deoparte să se marineze la temperatura camerei 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mică la foc mediu. Se amestecă ceapa și se gătește până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Încălziți o tigaie antiaderentă separată la foc mediu-mare. Gătiți fileurile de somon în tigaia fierbinte până se rumenesc pe fiecare parte și nu mai sunt translucide în centru, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se toarnă ceapa rumenită și uleiul de măsline peste fileurile de somon pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CeapăCeapă

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții2
Scor De Sănătate63
Revista