Somon peste praz cremă cu sos de unt de mere

Somon peste praz cremă cu sos de unt de mere
Somonul peste praz cremă cu sos de unt de mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 97G de proteine, 102G de grăsime, și un total de 1818 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $14.35 pe portie, această rețetă acoperă 68% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Dacă aveți vin, piper, mere și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare de mare grosier ai putea urma acest curs principal cu Ciocolata-coaja de migdale cu sare de mare ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Somon prăjit cu praz cremă, Praz Cremă, și Praz Cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru sosul de unt de mere: topiți untul într-o tigaie sotată și adăugați mere, gătind la foc mediu câteva minute până când încep să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De MereUnt De Mere
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați suc de mere, suc de portocale și oțet de vin de orez, acoperiți și lăsați merele să gătească până când sunt foarte moi. Apoi descoperi și se lasă lichid pentru a reduce la aproximativ 1/3 din ceea ce ai început cu. Puree într-un blender sau procesor de alimente. Creați o suspensie amestecând treptat amidon de porumb în aproximativ 1/4 cană de apă și amestecați suspensia în sos. Întoarceți sosul în oală și lăsați să gătească câteva minute pentru a se îngroșa. Condimentează cu sare, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Începeți prazul cremă în timp ce merele se gătesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
4
Încălziți uleiul de măsline și untul într-o tigaie medie la foc mediu și sotati ceapa până la translucid. Deglazați tigaia cu vin și reduceți până când lichidul a dispărut aproape tot. (În timp ce așteptați ca vinul să se reducă, începeți să gătiți prazul.) Gatiti prazul in apa fierbinte pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Se scurge și se lasă deoparte. Când vinul s-a evaporat în cea mai mare parte, amestecați smântâna, condimentați cu sare și piper și reduceți focul la foc mic pentru a permite reducerea și îngroșarea. Se strecoară acest sos și se toarnă peste praz și se lasă deoparte scurt într-un loc cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Pentru pește: condimentați fileurile de somon cu sare de mare grosieră și ambii ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Mare GrosierăSare De Mare Grosieră
File De SomonFile De Somon
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
7
Puneți puțin ulei în tigaie și aduceți-l la punctul de fumat (aveți nevoie de o tigaie fierbinte pentru a obține un exterior crocant). Gatiti somonul, pielea in jos lasand netulburata (fara a trage cu ochiul) timp de aproximativ 5 minute sau pana cand pielea incepe sa devina crocanta, apoi intoarceti-va si incepeti sa gatiti inca 4 minute. Acest lucru permite suprafeței peștilor să se "caramelizeze."(Este posibil să aveți nevoie de mai mult timp pe somon în funcție de grosime). Puteți, dacă doriți, să terminați somonul într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F. Cu toate acestea, nu gătiți prea mult somonul. Odată ce atingi carnea și revine, e gătită. Amintiți-vă, din cauza gătitului reportat, peștele va continua să gătească după ce este scos din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Reîncălziți sosul de unt de mere, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De MereUnt De Mere
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
9
Așezați 4 lungimi de praz cremă pe o parte placa de servire, cu un file de somon pe cealaltă. Puneți sosul de unt de mere pe pește și garnisiți cu cimbru de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Unt De MereUnt De Mere
Cimbru De LămâieCimbru De Lămâie
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
10
Pentru sosul de unt de mere: topiți untul într-o tigaie sotată și adăugați mere, gătind la foc mediu câteva minute până când încep să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De MereUnt De Mere
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Adăugați suc de mere, suc de portocale și oțet de vin de orez, acoperiți și lăsați merele să gătească până când sunt foarte moi. Apoi descoperi și se lasă lichid pentru a reduce la aproximativ 1/3 din ceea ce ai început cu. Puree într-un blender sau procesor de alimente. Creați o suspensie amestecând treptat amidon de porumb în aproximativ 1/4 cană de apă și amestecați suspensia în sos. Întoarceți sosul în oală și lăsați să gătească câteva minute pentru a se îngroșa. Condimentează cu sare, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
12
Începeți prazul cremă în timp ce merele se gătesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
13
Încălziți uleiul de măsline și untul într-o tigaie medie la foc mediu și sotati ceapa până la translucid. Deglazați tigaia cu vin și reduceți până când lichidul a dispărut aproape tot. (În timp ce așteptați ca vinul să se reducă, începeți să gătiți prazul.) Gatiti prazul in apa fierbinte pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
14
Se scurge și se lasă deoparte. Când vinul s-a evaporat în cea mai mare parte, amestecați smântâna, condimentați cu sare și piper și reduceți focul la foc mic pentru a permite reducerea și îngroșarea. Se strecoară acest sos și se toarnă peste praz și se lasă deoparte scurt într-un loc cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
15
Pentru pește: condimentați fileurile de somon cu sare de mare grosieră și ambii ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Mare GrosierăSare De Mare Grosieră
File De SomonFile De Somon
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
16
Puneți puțin ulei în tigaie și aduceți-l la punctul de fumat (aveți nevoie de o tigaie fierbinte pentru a obține un exterior crocant). Gatiti somonul, pielea in jos lasand netulburata (fara a trage cu ochiul) timp de aproximativ 5 minute sau pana cand pielea incepe sa devina crocanta, apoi intoarceti-va si incepeti sa gatiti inca 4 minute. Acest lucru permite suprafeței peștilor să se "caramelizeze."(Este posibil să aveți nevoie de mai mult timp pe somon în funcție de grosime). Puteți, dacă doriți, să terminați somonul într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F. Cu toate acestea, nu gătiți prea mult somonul. Odată ce atingi carnea și revine, e gătită. Amintiți-vă, din cauza gătitului reportat, peștele va continua să gătească după ce este scos din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
17
Reîncălziți sosul de unt de mere, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De MereUnt De Mere
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
18
Așezați 4 lungimi de praz cremă pe o parte placa de servire, cu un file de somon pe cealaltă. Puneți sosul de unt de mere pe pește și garnisiți cu cimbru de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Unt De MereUnt De Mere
Cimbru De LămâieCimbru De Lămâie
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire

Ingrediente

4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriBall® sau Kerr® Pint cu capace și benziBall® sau Kerr® Pint cu capace și benzi2smallsmere (alegerea dvs. de soi), decojite, cu miez și tăiate cubulețe micimere (alegerea dvs. de soi), decojite, cu miez și tăiate cubulețe mici6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPiper negru proaspăt măcinatPiper negru proaspăt măcinat1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri(1 băț) unt(1 băț) unt2(iarnă)pahare cu unt de arahide, tocate grosierpahare cu unt de arahide, tocate grosier6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPiper Cayenne, după gustPiper Cayenne, după gust6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare de mare grosierăSare de mare grosieră2(iarnă)amidon de porumbamidon de porumb1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)6prazul, numai părțile albe și verzi, tăiate în 12 bucăți pe lungime și bine înmuiate în apă sărată pentru a elibera granulațiaprazul, numai părțile albe și verzi, tăiate în 12 bucăți pe lungime și bine înmuiate în apă sărată pentru a elibera granulația2(iarnă)uleiulei2(iarnă)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)2ceapa, tocataceapa, tocata1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1/2 cană fructe tartinabile 100% afine1/2 cană fructe tartinabile 100% afine6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPiper proaspăt măcinatPiper proaspăt măcinat113Nuci de orice fel (tocate)vermicelli, prăjiți sau 2 linguri de cimbru de lămâie tocat, pentru garniturăvermicelli, prăjiți sau 2 linguri de cimbru de lămâie tocat, pentru garnitură1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)oțet de vin de orezoțet de vin de orez1kilogramefile de somonfile de somon6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSareSare596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripaste paccheri (tub mare) de aproximativ 2,5 inci lungime pe 2 inci lățimepaste paccheri (tub mare) de aproximativ 2,5 inci lungime pe 2 inci lățime2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 amestec de risotto ambalat (cutie de 14 uncii).1 amestec de risotto ambalat (cutie de 14 uncii).

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lapis luna Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate90
Revista