Somon la grătar cu romaină la grătar și vinetă de citrice
Această rețetă servește 4 și costă 3,65 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 535 calorii, 3G de proteine, și 31g de grăsime per portie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sos worcestershire, aromă de fum lichid, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Inimi Romaine La Grătar Cu Vinetă Caesar, Inimi Romaine la grătar cu vinetă Caesar, și Salată romaine la grătar cu vinetă parmezană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pregătiți grătarul sau preîncălziți tigaia pentru grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Pe blatul aragazului sau pe grătarul în aer liber, așezați un vas mic de sos la foc moderat și gătiți ceapa în ulei timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Adăugați oțet și reduceți la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
5
Adăugați sirop, pastă de roșii, Worcestershire, curry, aromă de fum și piper. Aduceți la un balon și fierbeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
6
Pulverizați somonul cu spray de gătit și condimentați cu sare. Grătați timp de 3 minute, întoarceți-vă și ungeți-vă liber cu glazură. Întoarceți-vă din nou, glazurați partea opusă. Dacă vă pasă de rozul de somon în centru, îndepărtați după 6 minute. Pentru somonul opac, grătați 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Bateți citricele cu usturoi, muștar, tarhon și sare. Stream în ulei pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
8
Pulverizați inimile romaine cu spray de gătit și puneți-le pe grătar 2 minute, carbonizând frunzele exterioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Romaine Hearts
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Îndepărtați și tăiați fiecare inimă în jumătate pe lungime, folosind clești pentru a ajuta la menținerea salatei carbonizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
10
Tăiați miezul la tulpină.
11
Tăiați din nou fiecare jumătate de inimă în jumătate pe lungime.
12
Așezați 2 sferturi de romaine carbonizate pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
13
Stropiți cu pansament, lucrați înapoi și al patrulea, legați salata cu pansament. Puneți somonul deasupra salatei.
Somon în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.