Somon la grătar cu Pesto de coriandru-Pecan

Somon la grătar cu Pesto de coriandru-Pecan
Somonul la grătar cu Pesto de coriandru-Pecan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și pescatariană servește 4 și costă $ 4.83 pe portie. O porție conține 456 calorii, 38g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Dacă aveți la îndemână oțet de sherry, bulion de pui, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Somon Cu Pesto De Coriandru, Somon Cu Pesto De Coriandru, și Supă de somon cu Pesto de coriandru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aprinde un grătar. Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Întindeți nucile pecan într-un vas de plăcintă și prăjiți-le la cuptor pentru aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Ardei ArbolArdei Arbol
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Lăsați nucile pecan să se răcească, apoi tocați-le grosolan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
4
Într-un robot de bucătărie, combinați nucile pecan cu coriandru, brânză, stoc și oțet și procesați la un piure. Cu mașina pornită, adăugați treptat uleiul de măsline într-un jet subțire. Condimentează pesto-ul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Ungeți grătarele de grătar. Condimentați somonul cu sare și piper și grătiți fileurile cu pielea în jos, la foc moderat până când sunt carbonizate frumos și crocante, aproximativ 4 minute. Întoarceți cu grijă fileurile și grătiți până când sunt fierte, cu aproximativ 3 minute mai mult. Puneți pesto - ul pe farfurii. Se acoperă cu fileurile, cu pielea în sus și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate87
Revista