Somon la grătar cu maioneză Wasabi-ghimbir

Somon la grătar cu maioneză Wasabi-ghimbir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul la grătar cu maioneză Wasabi-ghimbir. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 4 și costă $ 8.73 pe portie. O porție conține 1134 calorii, 69G de proteine, și 92g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 52 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați pasta de wasabi; mai mult, ulei vegetal, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până limes ai putea urma acest curs principal cu Granita De Pepene Verde ca desert. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Somon la grătar cu maioneză Wasabi, Fripturi De Somon Cu Maioneză Wasabi, și Ton Teriyaki cu maioneză Wasabi și ghimbir murat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți un foc de grătar la cald mediu (asigurați-vă că grătarul a fost curățat cu o perie de sârmă).
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Tăiați jumătatea de var în patru pene și dați deoparte. Radeți fin coaja din toată varul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
3
Tăiați varul zestat în jumătate și stoarceți sucul dintr-o jumătate într-un castron mic (salvați cealaltă jumătate pentru o altă utilizare). Într-un castron mediu, combinați 1 linguriță. din sucul de lămâie cu coaja de tei, maioneză, pastă de wasabi, ghimbir și 1/4 linguriță. sare. Se amestecă pentru a combina. Gustați și adăugați mai multă pastă de wasabi dacă vă place o aromă mai fermă. Treceți degetul de-a lungul fiecărui file de somon pentru a simți oasele minuscule; folosiți o pensetă sau un clește pentru a scoate orice găsiți. Condimentează fileurile ușor cu sare și piper. Lingură aproximativ 2 Tbs. din amestecul de maioneză pe fileurile de somon și refrigerați restul. Cu mâinile, întindeți maioneza într-un strat subțire pe toate părțile fileurilor. Când grătarul este gata, ungeți grătarul cu clești și un prosop de hârtie înmuiat în ulei. Grătiți somonul până când este crocant și ușor carbonizat pe o parte, aproximativ 4 minute. Întoarceți și continuați să grătiți până când somonul este doar gătit, încă 3 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Pastă De WasabiPastă De Wasabi
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Ardei ArbolArdei Arbol
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Serviți somonul acoperit cu o păpușă de maioneză și o pană de var pe lateral. Treceți maioneza rămasă la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1
Dimensiune
2
cu 1 linguriță. Maioneză De Ghimbir, Calorii
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1
350, grăsime
2
20, Calorii Grase
1
180, Grăsimi Saturate
2
3, proteine
3
39, Grăsimi Mononesaturate
4
4, carbohidrați
5
464, colesterol
6
111, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
1, Grăsimi Polinesaturate
2
5, sodiu

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Revista