Somon la grătar cu maioneză Wasabi-ghimbir

Somon la grătar cu maioneză Wasabi-ghimbir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul la grătar cu maioneză Wasabi-ghimbir. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 4 și costă $ 8.73 pe portie. O porție conține 1134 calorii, 69G de proteine, și 92g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 52 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați pasta de wasabi; mai mult, ulei vegetal, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până limes ai putea urma acest curs principal cu Granita De Pepene Verde ca desert. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Somon la grătar cu maioneză Wasabi, Fripturi De Somon Cu Maioneză Wasabi, și Ton Teriyaki cu maioneză Wasabi și ghimbir murat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți un foc de grătar la cald mediu (asigurați-vă că grătarul a fost curățat cu o perie de sârmă).
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Tăiați jumătatea de var în patru pene și dați deoparte. Radeți fin coaja din toată varul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
3
Tăiați varul zestat în jumătate și stoarceți sucul dintr-o jumătate într-un castron mic (salvați cealaltă jumătate pentru o altă utilizare). Într-un castron mediu, combinați 1 linguriță. din sucul de lămâie cu coaja de tei, maioneză, pastă de wasabi, ghimbir și 1/4 linguriță. sare. Se amestecă pentru a combina. Gustați și adăugați mai multă pastă de wasabi dacă vă place o aromă mai fermă. Treceți degetul de-a lungul fiecărui file de somon pentru a simți oasele minuscule; folosiți o pensetă sau un clește pentru a scoate orice găsiți. Condimentează fileurile ușor cu sare și piper. Lingură aproximativ 2 Tbs. din amestecul de maioneză pe fileurile de somon și refrigerați restul. Cu mâinile, întindeți maioneza într-un strat subțire pe toate părțile fileurilor. Când grătarul este gata, ungeți grătarul cu clești și un prosop de hârtie înmuiat în ulei. Grătiți somonul până când este crocant și ușor carbonizat pe o parte, aproximativ 4 minute. Întoarceți și continuați să grătiți până când somonul este doar gătit, încă 3 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Pastă De WasabiPastă De Wasabi
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Serviți somonul acoperit cu o păpușă de maioneză și o pană de var pe lateral. Treceți maioneza rămasă la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1
Dimensiune
2
cu 1 linguriță. Maioneză De Ghimbir, Calorii
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1
350, grăsime
2
20, Calorii Grase
1
180, Grăsimi Saturate
2
3, proteine
3
39, Grăsimi Mononesaturate
4
4, carbohidrați
5
464, colesterol
6
111, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
1, Grăsimi Polinesaturate
2
5, sodiu

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Revista