Somon la grătar cu maioneză Wasabi-ghimbir

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul la grătar cu maioneză Wasabi-ghimbir. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 4 și costă $ 8.73 pe portie. O porție conține 1134 calorii, 69G de proteine, și 92g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 52 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați pasta de wasabi; mai mult, ulei vegetal, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până limes ai putea urma acest curs principal cu Granita De Pepene Verde ca desert. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Somon la grătar cu maioneză Wasabi, Fripturi De Somon Cu Maioneză Wasabi, și Ton Teriyaki cu maioneză Wasabi și ghimbir murat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți un foc de grătar la cald mediu (asigurați-vă că grătarul a fost curățat cu o perie de sârmă).
Tăiați jumătatea de var în patru pene și dați deoparte. Radeți fin coaja din toată varul.
Tăiați varul zestat în jumătate și stoarceți sucul dintr-o jumătate într-un castron mic (salvați cealaltă jumătate pentru o altă utilizare). Într-un castron mediu, combinați 1 linguriță. din sucul de lămâie cu coaja de tei, maioneză, pastă de wasabi, ghimbir și 1/4 linguriță. sare. Se amestecă pentru a combina. Gustați și adăugați mai multă pastă de wasabi dacă vă place o aromă mai fermă. Treceți degetul de-a lungul fiecărui file de somon pentru a simți oasele minuscule; folosiți o pensetă sau un clește pentru a scoate orice găsiți. Condimentează fileurile ușor cu sare și piper. Lingură aproximativ 2 Tbs. din amestecul de maioneză pe fileurile de somon și refrigerați restul. Cu mâinile, întindeți maioneza într-un strat subțire pe toate părțile fileurilor. Când grătarul este gata, ungeți grătarul cu clești și un prosop de hârtie înmuiat în ulei. Grătiți somonul până când este crocant și ușor carbonizat pe o parte, aproximativ 4 minute. Întoarceți și continuați să grătiți până când somonul este doar gătit, încă 3 până la 6 minute.
Serviți somonul acoperit cu o păpușă de maioneză și o pană de var pe lateral. Treceți maioneza rămasă la masă.
cu 1 linguriță. Maioneză De Ghimbir, Calorii
39, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1, Grăsimi Polinesaturate
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau