Somonul la grătar cu ceapă dulce și ardei gras roșu este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Pentru $ 4.84 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 439 calorii, 37g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de oțet balsamic, tulpină de ardei gras, maghiran și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Salată de Calamari, ardei grași prăjiți și ceapă roșie murată la grătar, Sandvișuri de ton la grătar cu ceapă, ardei gras și maioneză Chile-Cilantro, și Cum să prăjiți ardei grași dulci (: Pizza cu legume de vară la grătar) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un vas mare, puțin adânc, combinați sosul de soia și zahărul brun cu cele 2 linguri de ulei; adăugați somonul și acoperiți bine. Acoperiți și dați la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2
Aprinde un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Stropiți părțile tăiate ale cepei cu ulei și grătiți la foc moderat, tăiați partea în jos, până când sunt carbonizate frumos și încep să se înmoaie, aproximativ 15 minute. Întoarceți ceapa și gătiți până se înmoaie, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Împingeți ceapa în partea laterală a grătarului. Ungeți ardeii și grătiți-i, cu pielea în jos, departe de cea mai fierbinte parte a grătarului până când sunt ușor carbonizați, aproximativ 5 minute. Întoarceți și grătiți timp de 5 minute. Împingeți-le spre ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Scoateți somonul din marinată și grătiți, cu pielea în jos, timp de 8 minute. Întoarceți și grătiți până când somonul este doar gătit, cu 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Stropiți ceapa cu ulei și oțetul balsamic. Se condimentează cu sare și piper și se presară cu cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Transferați somonul, ardeii și ceapa în farfurii, presărați maghiranul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maghiran
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca retrospectiv vinuri Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.