Somon La Cuptor Cu Citrice

Somon La Cuptor Cu Citrice
Somonul la cuptor cu citrice este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 289 calorii, 34G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.55 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 39 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper de mare, lămâie, vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 97%. Rețete similare includ Somon La Cuptor Cu Citrice, Somon infuzat cu citrice cu o crustă de ardei citrice., și Somon De Citrice.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Într-un vas mare de copt de 9 pe 13, Așezați 1 felie de lămâie cu 1 felie de portocală una lângă alta, astfel încât să ajungeți cu 4 grupuri. Fiecare file de somon va avea propriul pat de citrice. Condimentați fiecare file cu sare și piper, apoi așezați fiecare file de somon peste cele 2 felii de lămâie și portocală. Într-un castron mic amestecați mărarul, roșiile uscate la soare și uleiul de roșii. Împărțiți amestecul deasupra fileului de somon, apoi stropiți cu vinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La SoareRoșii Uscate La Soare
Sare și PiperSare și Piper
File De SomonFile De Somon
PortocaliuPortocaliu
TomateTomate
LămâieLămâie
MărarMărar
VinVin
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
4
Introduceți vasul de copt în cuptor și gătiți timp de 8 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Parducci Small Lot Chardonnay Wine new Label cu un rating de 4 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Parducci Lot Mic Chardonnay Vin Etichetă Nouă
Parducci Lot Mic Chardonnay Vin Etichetă Nouă
Onorând moștenirea bogată a strugurilor Chardonnay, selectăm loturi mici vinificate individual de struguri Chardonnay varietali premium pentru a amesteca un vin cu caracter îndrăzneț, plin de viață și arome echilibrate de mere, pere și fructe tropicale crocante.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate66
Revista