Somon Incrustat De Caju Și Rozmarin Cu Sos De Hibiscus De Tei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul incrustat de caju și rozmarin cu sos de Hibiscus de tei. Pentru $12.48 pe portie, această rețetă acoperă 63% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 2495 calorii, 87G de proteine, și 213g de grăsime. Această rețetă servește 2. Această rețetă de la Mommie Cooks are 1 fani. Un amestec de ulei de măsline, sare și piper, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma firimiturile de pâine panko, puteți urma acest fel principal cu Caramel Apple Crisp ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 14 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Încercați Somon umplut încrustat cu cartofi cu sos de vin alb de lămâie, Lasagna de ciuperci și Kale cu sos de caju de rozmarin, și Somon glazurat cu miere prăjită cu sos de lămâie cu unt rumenit – cel mai bun somon pe care l-am mâncat vreodată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În primul rând, veți combina caju, nucă de cocos, rozmarin și panko într-un vas de dimensiuni medii.Acum puneți împreună două feluri de mâncare suplimentare; unul cu ouăle și unul cu făina condimentată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalaj Tocanita De Legume Congelate, Decongelate
Gât De Pui
Caju
Stropi în Formă De Inimă
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
(Keebler)
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu și rotiți uleiul de măsline în jurul tigaiei de câteva ori. Lăsați-l aproximativ 5 minute pentru a deveni bun și fierbinte.Luați fiecare bucată de somon și înmuiați-o mai întâi în făină, apoi oul și, în final, amestecul de caju.Aruncați-l în tigaie și gătiți-l, aproximativ 4-5 minute pe fiecare parte.Rezervați o lingură de ulei de măsline din eforturile dvs. de gătit pește și gătiți-vă floarea de șalotă și hibiscus în ea la foc mediu timp de 3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hibiscus
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
şalotă, Rasă Sau Tocată
Caju
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați vinul alb și lăsați-l să se reducă până când este aproape uscat.Apoi, reduceți temperatura la scăzut și amestecați crema. Apoi adăugați untul și sucul de lămâie amestecând constant în timp ce o faceți.După ce ați amestecat totul, reglați condimentul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Căpșună, Decojită
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
4
Serviți-l peste vârful somonului (florile nu sunt servite, ci doar sosul).