Somon Glazurat Dulce-Picant
Somonul glazurat dulce-picant ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 282 calorii, 34G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.88 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, muștar, oțet de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până oțet de orez ar putea urma acest curs principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Somon Glazurat Dulce Și Picant, Somon Glazurat Picant-Dulce, și Somon glazurat dulce și picant, cu gust de piersică și piper.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță; aduceți la fierbere.
Așezați peștele pe o tigaie cu jeleu căptușită cu folie acoperită cu spray de gătit; presărați sare și piper.
Coaceți la 425 timp de 12 minute.
Periați amestecul de zahăr uniform peste somon; se fierbe 3 inci de la căldură 3 minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.