Somon glazurat cu muștar de miere cu gust dulce și acru

Somonul glazurat cu muștar de miere, cu gust dulce și acru, ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.0 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 274 calorii, 34G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți muștar dijon, fileuri de somon, miere și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Încercați Somon Glazurat Cu Muștar De Miere, Somon Glazurat Cu Muștar De Miere, și Fileuri De Somon Glazurate Cu Muștar De Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti gustul, combinați primele 4 ingrediente într-un vas de sticlă mediu. Cuptor cu microunde la 30 de secunde sau până când zahărul se dizolvă. Mișto. Se amestecă ceapa, pătrunjelul și dovlecelul. Acoperiți și refrigerați 1 până la 4 ore.
Pentru a pregăti somonul, presărați fileuri cu 1/4 linguriță de sare.
Așezați fileurile, pielea în jos, pe grătarul acoperit cu spray de gătit; acoperiți și gătiți timp de 9 minute.
Combinați muștarul și mierea într-un castron mic; periați fileurile. Acoperiți și gătiți 2 minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay]()
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.