Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul glazurat cu miere cu sparanghel. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 375 calorii, 28G de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.21 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare și piper, unt, muștar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma nucile, puteți urma acest fel principal cu Tort de fistic cu nuci ca desert. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Somon glazurat Balsamic și miere cu sparanghel de lămâie, Somon glazurat cu miere prăjită cu sos de lămâie cu unt rumenit – cel mai bun somon pe care l-am mâncat vreodată, și Miere de tei somon glazurat / / miere pentru hunny pentru rețete similare.
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinăria Laguna Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.