Somon Glazurat Cu Chili

Somon Glazurat Cu Chili
Somonul glazurat cu Chili este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 246 calorii, 34G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $3.84 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați o sticlă de sos de chili, file de somon, sos de soia cu conținut scăzut de sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Somon Glazurat Cu Chili-Usturoi, Dulce Chili Portocaliu Glazurate Somon, și Asiatice Pesto Umplute Chili Glazurate Somon.

Instrucțiuni

1
Fab it up: Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați 1/4 cană de sos de chili, 1 linguriță de sos de soia cu sodiu mai mic, 1 lingură de ghimbir proaspăt curățat proaspăt ras și 1 lingură de scallions tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia De Sodiu InferiorSos De Soia De Sodiu Inferior
Ghimbir ProaspătGhimbir Proaspăt
Sos De ChiliSos De Chili
Ceapa VerdeCeapa Verde
3
Întindeți sosul uniform peste fileurile de somon; așezați pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Coaceți doar până se încălzește și auriu deasupra (aproximativ 5-10 minute).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rochioli Estate Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista