Somon Glazurat Cu Bourbon

Somon Glazurat Cu Bourbon
Somonul glazurat de Bourbon este un lactate gratuit și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,49 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 325 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ghimbir, semințe de susan, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Somon Glazurat Cu Bourbon, Afine Bourbon glazurate somon, și Somon Glazurat Cu Bourbon Crocant.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 7 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Adăugați pește în pungă; sigiliu. Marinați la frigider 1 1/2 ore, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
3
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați pește și marinată în tigaie; gătiți pește 4 minute pe fiecare parte sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Așezați 1 file pe fiecare dintre cele 4 farfurii; stropiți fiecare porție cu aproximativ 2 lingurițe de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
6
Presărați fiecare porție cu 1 lingură de ceapă verde și 3/4 linguriță de semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Semințe De SusanSemințe De Susan

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Rochioli Estate Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate61
Revista