Somon fript cu lămâie și parmezan
Dacă 36 de cenți pe porție falls în bugetul dvs., somon fript cu lamaie si parmezan ar putea fi un imens fără gluten, FODMAP prietenos și pescatarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 37 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 15. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Un amestec de suc de lămâie, maioneză mayo reală, fileuri de somon pe piele și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Somon Fript Peste Parmezan, Pui de parmezan și lămâie fript, și Parmezan Fript-Tilapia Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Locul de pește pe raft de tigaie broiler. Broil, 4 inci de la căldură, 4 min. Între timp, amestecați mayo și sucul de lămâie până se amestecă.
Scoateți peștele din cuptor.
Se întinde cu amestec de mayo; se presară cu brânză.
Se fierbe 2 până la 4 min. sau până când toppingul este auriu și fulgii de pește ușor cu furculița.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.