Somon Fript Cu Cremă De Lămâie Cu Păstârnac Bătut

Somonul fript cu cremă de lămâie cu păstârnac bătut este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 586 calorii, 33g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.37 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați smântână, unt, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Nori de lămâie Meyer cu frișcă de lămâie și afine proaspete, Nori De Lămâie Meyer Cu Frișcă De Lămâie Și Blueberri Proaspeți, și Cupcakes cu lămâie cu glazură de frișcă cu lămâie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 218°.clătiți și uscați fileul de somon.
Așezați fileul, cu pielea în jos, într-o tigaie ușor unsă, suficient de mare pentru a-l ține.
Se amestecă coaja de lămâie, piperul măcinat și sarea și se presează pe fileul de somon.
Se toarnă smântâna peste somon.
Prăjiți la cuptor până când somonul este doar gătit, aproximativ 25 de minute (verificați dacă este gata cu o furculiță, somonul ar trebui să se descuameze, dar să nu pară uscat).
Se servește peste păstârnacul bătut cu sosul de smântână din tigaie răzuit / turnat peste fiecare porție. Se condimentează cu sare suplimentară, dacă se dorește. Însoțiți cu o salată de castraveți sau o altă legumă verde.
Puneți păstârnacul într-o oală și umpleți cu apă doar pentru a acoperi. Acoperiți și aduceți la fierbere, apoi reduceți la foc mic și gătiți până când păstârnacul este destul de fraged, aproximativ 30 de minute.
Scurgeți, apoi întoarceți păstârnacul în oală, adăugați untul și smântâna. Folosiți un mixer portabil pentru a bate păstârnacul, untul și smântâna împreună, adăugând mai mult unt sau smântână dacă par prea uscate. Condimentează după gust cu sare și piper.
Se servește cu somon fript.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.