Somon fiert la cuptor cu legume

Somon fiert la cuptor cu legume
Somon fiert în cuptor cu legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 295 calorii, 35g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.74 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați cățelul de usturoi, morcovul tăiat julienne, crengile de cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Cod fiert cu rozmarin și legume prăjite la cuptor, File De Somon Fiert În Cuptor, și Cuptor somon fiert în apă a la Paige (Rachael Ray).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați primele 5 ingrediente într-o tigaie mare; aduceți la foc mic la foc mic. Acoperiți și gătiți 5 minute. Se amestecă vinul și ardeii grași. Gatiti 1 minut; scoateți din căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se presară fileuri cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
4
Așezați fileurile, pielea în sus, peste amestecul de legume în tigaie. Acoperiți cu capac; înfășurați mânerul cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Coaceți la 325 timp de 15 minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță. Aruncați pielea și crengile de cimbru. Aranjați fileurile și amestecul de fenicul pe farfurii individuale; stropiți cu lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate81
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista