Somon Fiert
Somonul braconat necesită aproximativ 5 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.59 pe portie, primești un fel principal care servește 15. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 102 calorii, 12g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. 271 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați o crenguță de pătrunjel, câteva de lămâie de servit, presărați mărar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Vă este adus prin simple rețete. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Somon braconat cu ceai, Somon Întreg Braconat, și Somon Fiert.
Instrucțiuni
Presărați fileurile de somon cu puțină sare.
Puneți vinul, apa, mararul, patrunjelul și ceapa sau ceapaîntr-o tigaie de saut și aduceți la foc mic la foc mediu.2
Așezați fileurile de somon, cu pielea în jos pe tigaie. Acoperă. Gătiti 5 până la 10 minute, în funcție de grosimea fileului sau de dorința dorită. Nu gătiți prea mult.
Se servește presărat cu piper negru proaspăt măcinat și o felie sau două de lămâie.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay]()
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.