Somon de tigaie cu Quinoa, Feta și Rucola

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul de tigaie cu Quinoa, Fetan și Arugulan. Această rețetă servește 4 și costă 5,11 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 418 calorii. 1092 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați rucola pentru copii, scallions, file de somon cu piele și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este grozav. Încercați Salată de Quinoa, rucola și Feta, Salată De Quinoa Cu Rucola Și Feta, și Salată de somon, Quinoa roșie și Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentează somonul cu sare și piper.
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați somonul cu pielea în jos și gătiți fără să vă mișcați până când pielea este crocantă, 2-3 minute. Îndepărtați cu grijă somonul cu o spatulă subțire de pește metalic și așezați-o pe o placă mare cu pielea în sus.
În aceeași tigaie, aduceți 2 căni de apă la fierbere activă și condimentați generos cu sare.
Adăugați quinoa și lăsați să gătească exact 9 minute.
Coborâți focul la mediu-mic, amestecați rucola, scallion, feta și așezați somonul înapoi deasupra, cu pielea în sus, acoperiți și gătiți până când somonul abia este gătit, cu 2 până la 3 minute mai mult. Porționați quinoa și somonul și stropiți cu suc proaspăt de lămâie și ulei de măsline extravirgin.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.