Somonul de soia și Susan cu salată caldă de tăiței ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 575 calorii. Pentru $5.17 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, mangetout, suc de lime și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, ceea ce este extraordinar. Încercați Somon de susan cu salată de tăiței de orez, Somon Sriracha cu miere de tei cu salată rece de tăiței de castraveți de susan, și Sos De Soia-Susan pentru rețete similare.
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Laguna Winery Russian River Chardonnay. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.