Somon De Scândură De Cedru Cu Glazură De Arțar-Ghimbir

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul de scândură de cedru cu glazură de arțar-ghimbir. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 215 calorii. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți file de somon tăiat în centru, coriandru măcinat, sirop de arțar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sirop de arțar ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Mic Dejun Cu Vanilie-Migdale Chia ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal, FODMAP prietenos și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Somon BBQ ' D pe o scândură de cedru cu sirop de arțar, Somon De Scândură De Cedru Cu Sos De Ghimbir, și Somon Placat Cu Cedru Cu Glazură De Muștar De Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați 1 scândură mare de grătar de cedru (15 x 6 inci) într-un vas de copt cu apă, aproximativ 2 ore; puneți o farfurie sau o cană deasupra pentru a menține scândura scufundată.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Presărați somonul cu coriandrul, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Lăsați să stea la temperatura camerei aproximativ 15 minute.
Între timp, încălziți siropul de arțar, ghimbirul, coaja de lămâie și untul într-o cratiță mică la foc mediu până se îngroașă ușor, aproximativ 7 minute. Se amestecă sucul de lămâie și se lasă deoparte.
Scoateți scândura de cedru din apă și uscați-o.
Așezați scândura direct pe suportul cuptorului și preîncălziți aproximativ 15 minute. Folosind clești sau mănuși de cuptor, scoateți scândura fierbinte din cuptor și așezați peștele, cu pielea în jos, pe lemn.
Ungeți peștele cu jumătate din glazura de ghimbir.
Transferați peștele pe scândură în cuptor; puneți o foaie de copt pe raftul de mai jos pentru a prinde orice picături. Gatiti pana cand somonul este doar ferm si usor auriu deasupra, aproximativ 12 minute.
Scoateți peștele din cuptor și schimbați setarea cuptorului pentru a se fierbe.
Ungeți glazura de ghimbir rămasă peste somon și fierbeți până la auriu, încă 2 până la 3 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească 5 minute pe scândură înainte de servire.
Serviți cald sau la temperatura camerei.
Fotografie de Jonny Valiant
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Antica Chardonnay (Munte Selectați)]()
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.