Somon De Ghimbir De Soia
Somonul de ghimbir din soia ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 289 calorii, 24g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,94 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr brun, file de somon, piper de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pui Glazurat Cu Soia De Ghimbir Lipicios, Sos De Soia-Susan, și Taitei Cu Sos De Soia.
Instrucțiuni
Frecați somonul cu aproximativ 1 lingură de zahăr brun. Se presară ușor cu piper de lămâie și praf de usturoi; frecați condimentele în pește.
Într-o cratiță mică setată la foc mediu, se toarnă sos de soia și ulei de măsline. Se amestecă ghimbirul și zahărul brun rămas, ardeiul de lămâie și praful de usturoi. Se aduce la foc mic, amestecând continuu până când zahărul s-a dizolvat.
Se ia de pe foc, se amestecă sucul de portocale.
Puneți peștele și marinada într-o pungă de plastic resigilabilă, sigilați și refrigerați peste noapte sau timp de cel puțin 3 ore.
Așezați peștele într-o tigaie căptușită cu folie. Rezervă marinada.
Fierbeți peștele cu pielea în sus, 2 minute.
Scoateți din cuptor, scoateți pielea cu clești. Ungeți cu marinată, reveniți la cuptor și fierbeți încă 2 minute. Întoarceți peștele și fierbeți până când peștele se fulgi ușor, aproximativ 4 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.