Somon cu vinetă portocalie
Rețeta somon cu vinaigretă portocalie se poate face în aproximativ 25 de minute. Acest fel principal are 377 calorii, 34G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.27 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Această rețetă de la Taste Of Home necesită ceapă, ulei de măsline, muștar de miere dijon și suc de portocale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Salată De Somon La Grătar Cu Vinetă De Coriandru Portocaliu De Sânge, Salată de Kale și Quinoa cu somon (sau pui!) și vinetă portocalie, și Salată de somon și Grapefruit la grătar cu vinaigretă de portocale de sânge sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți sucul de portocale într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere; gatiti pana cand lichidul se reduce la 1/4 cana. Se răcește ușor.
Transferați într-un blender.
Adăugați ceapa, sucul de lămâie, pudra de chili și muștarul; acoperiți și procesați până se omogenizează. În timpul procesării, adăugați treptat sosul de salată într-un flux constant; procesați până la amestecare.
Condimentează fileurile cu sare și piper. Într-o tigaie mare, gătiți fileurile în ulei la foc mediu-mare timp de 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Transferați într-un 15-in uns. x 10-in. x 1-în. tigaie de copt.
Se coace la 400 de metri pătrați timp de 5-10 minute sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță.
Se servește cu vinetă portocalie.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc
Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Hartford Court râul rus Pinot Noir ( jumătate de sticlă)
Aromele de cireș negru, ienibahar, coacăz negru și lut sunt urmate de arome de zmeură sălbatică, fructe de pădure întunecate și o mineralitate de rocă zdrobită. Intrarea densă este urmată de o senzație de gură dulce și suculentă, susținută de aciditate, taninuri mătăsoase și un finisaj subtil de pământ.