Somon cu taitei de soia-ghimbir

Somon cu taitei de soia-ghimbir
Somonul cu tăiței de soia-ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 1257 calorii, 70g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $5.87 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 35 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de ulei de canolan, ciuperci, valoare de zi cu zi? sosul de ghimbir de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare includ Taitei Cu Sos De Soia, Pui Glazurat Cu Soia De Ghimbir Lipicios, și Somon De Ghimbir-Soia Cu Tăiței Soba.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate66
Revista