Somon cu sos de vin alb-muștar
Somonul cu sos de vin alb-muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 4.24 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 291 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână vin, fileuri de somon, tarhon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Somon Cu Sos De Muștar De Vin, Somon de muștar cu sos de vin roșu, și Somon la gratar cu sos de mustar-vin.
Instrucțiuni
Presărați 1/8 linguriță sare și piper peste pește. Topiți 1 1/2 lingurițe de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pește și gătiți 7 minute pe fiecare parte sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Scoateți din tigaie și păstrați la cald.
Topiți 1 1/2 lingurițe de unt în tigaie la foc mediu.
Se adaugă șalotele și se sotează 1 minut sau până se înmoaie.
Adăugați vin și gătiți timp de 30 de secunde.
Combinați 1/8 linguriță de sare, bulion, muștar Dijon și amidon de porumb și amestecați cu un bici.
Se adaugă în tigaie și se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până se reduce la 3/4 cană (aproximativ 1 minut). Se toarnă sosul peste pește și se presară cu tarhon.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Aubert Lauren Vineyard Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 139 de dolari.
![Aubert Lauren Vineyard Chardonnay]()
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Lauren Estate Chardonnay din 2011 amintește întotdeauna de un amestec ipotetic de epocă Sonoma Coast întâlnește Burgundia albă. Acest Lauren din 2011 este clar în mod natural, cu nuanțe de clorofilă verde pe margine. Aromaticele sunt Lauren clasice cu nuanțe de lămâie-minerale, pere uscate și chiar unele tonuri de ceai verde. Aromele pronunțate ale fructelor și mineralelor dau un sentiment organic de loc. Buchetul este multi-fațetat, cu indicii de produse coapte cu mere și pietre umede. Senzația de gură prezintă o notă de top a glicerinei, urmată de o structură acidă găsită doar la Lauren.Vinul are o ușoară claritate neclară care arată angajamentul lui Aubert față de vinificația intervențională minimă.