Somon cu sos de lămâie-piper și salată de năsturel-ierburi

Somon cu sos de lămâie-piper și salată de năsturel-ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul cu sos de lămâie-piper și salată de năsturel-ierburi. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 481 calorii, 44G de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Pentru $6.57 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Dacă aveți la îndemână frunze și crenguțe de năsturel, coajă de lămâie, frunze de tarhon și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. 33 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 24 de minute. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Somon cu sos de lămâie-piper și salată de năsturel-ierburi, Somon Prăjit Cu Piper Cu Sos De Cremă De Muștar, și Somon prăjit în tigaie cu salată de lămâie de sparanghel, reducere de vin roșu și piure de năsturel.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateExpert
Gata În1 h, 24 m.
Porții5
Scor De Sănătate80
Revista