Somonul cu sfeclă și linte este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $6.45 pe portie, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 47G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 451 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți la îndemână vin, sfeclă, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Încercați Linte Cu Sfeclă Prăjită, Linte Cu Sfeclă Prăjită Și Morcovi, și Linte cu sfeclă prăjită și lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 375 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați coriandru și 1/4 linguriță fiecare sare și piper; frecați peste carnea de somon. Pulverizați o tigaie din fontă cu spray cu ulei vegetal și puneți-o la foc mediu. Când este încălzit, adăugați somon, cu carnea în jos și gătiți până se rumenesc, aproximativ 3 minute. Întoarceți fileurile, adăugați șalotă și puneți tigaia în cuptor. Gatiti aproximativ 4 minute sau pana cand sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Hanna Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.