Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Somonul cu Salsa de ghimbir-citrice ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 355 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.95 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, apă, var și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Somon de citrice de ghimbir cu castraveți și salsa portocalie, Somon cu Salsa de citrice, și Somon La Grătar Cu Salsa De Citrice Acidulată.
Instrucțiuni
1
Radeți suficientă coajă din lămâie pentru a face 2 lingurițe; pus deoparte pentru salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie
Dientes De Ajo
2
Tăiați lămâia în felii. În tigaie de 10 sau 12 inci, încălziți felii de lămâie, apă, rădăcină de ghimbir feliată, sare și piper până la fierbere. Se fierbe 3 minute; reduceți căldura la mediu-scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ghimbir
Lămâie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați somon, cu pielea în jos, în tigaie. Capac; gatiti 7-10 minute sau pana cand somonul se fulgi usor cu furculita. Îndepărtați cu grijă somonul cu lingura cu fante. Capac; refrigerați cel puțin 2 ore, dar nu mai mult de 24 de ore. Aruncați amestecul lichid în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Tigaie
4
Într-un castron mediu nemetalic, amestecați portocalele, varul, ardeiul gras, arpagicul, mierea, rădăcina de ghimbir rasă, uleiul și 2 lingurițe rezervate coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ghimbir
Coaja De Lamaie
Portocaliu
Arpagic
Miere
Var
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Pentru a servi, îndepărtați cu grijă pielea de somon; așezați somonul pe farfuria de servire. Spoon salsa peste somon, folosind lingura cu fante.
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.