Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul cu pansament cu ierburi. Această rețetă servește 6 și costă 5,74 USD pe porție. O porție conține 547 calorii, 46G de proteine, și 37g de grăsime. Dacă aveți la îndemână ulei de susan, ulei de măsline extravirgin, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Salată de Paste din grâu integral cu somon, roșii și pansament cu ierburi pentru un semimaraton, Pansament Cremos Cu Ierburi, și Pansament Cu Ierburi De Lapte pentru rețete similare.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Trentadue la Storia Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.