Somon Cu Glazură Miso Mentolată

Somon Cu Glazură Miso Mentolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul cu o glazură Miso mentolată. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 1 și costă $ 8.59 pe portie. O porție conține 708 calorii, 74G de proteine, și 32g de grăsime. Un amestec de mentă, zahăr brun, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Somon fript cu glazură Miso pentru doi, Somon La Grătar Cu Glazură Miso, și Somon fript cu glazură Miso pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți semințele de susan, miso, mirin și zahărul împreună cu o furculiță (poate fi necesar să folosiți partea din spate a furculiței pentru a zdrobi miso-ul puțin mai întâi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
MisoMiso
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2
Adăugați amestecul de mentă, coriandru și usturoi pentru a combina.Dacă faceți grătar, porniți focul și asigurați-vă că aveți o zonă mai rece a focului pe care să puneți peștele.Dacă utilizați broilerul, puneți grătarul cuptorului în mijlocul cuptorului și porniți broilerul la înălțime. Pregătiți o tigaie cu un suport de sârmă deasupra (folosesc doar un raft din cuptorul prăjitorului de pâine deasupra unei foi de copt).Chiar înainte de a fi gata să aruncați somonul în cuptor, dați-i un strat gros de glazură, mai ales deasupra (partea de carne).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Flori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru PetreceriFlori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru Petreceri
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Așezați somonul, pe raft, cu pielea în jos.Gatiti pana cand glazura este frumoasa si maro, iar somonul este abia translucid la cea mai groasa parte 7-12 minute, in functie de grosimea somonului si de temperatura sursei de caldura. Dacă glazura începe să ardă înainte ca somonul să fie gata, așezați o bucată de folie deasupra somonului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.
DificultateUșor
Gata În12 m.
Porții1
Scor De Sănătate72
Revista