Somon Cu Glazură Miso Mentolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul cu o glazură Miso mentolată. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 1 și costă $ 8.59 pe portie. O porție conține 708 calorii, 74G de proteine, și 32g de grăsime. Un amestec de mentă, zahăr brun, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Somon fript cu glazură Miso pentru doi, Somon La Grătar Cu Glazură Miso, și Somon fript cu glazură Miso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți semințele de susan, miso, mirin și zahărul împreună cu o furculiță (poate fi necesar să folosiți partea din spate a furculiței pentru a zdrobi miso-ul puțin mai întâi).
Adăugați amestecul de mentă, coriandru și usturoi pentru a combina.Dacă faceți grătar, porniți focul și asigurați-vă că aveți o zonă mai rece a focului pe care să puneți peștele.Dacă utilizați broilerul, puneți grătarul cuptorului în mijlocul cuptorului și porniți broilerul la înălțime. Pregătiți o tigaie cu un suport de sârmă deasupra (folosesc doar un raft din cuptorul prăjitorului de pâine deasupra unei foi de copt).Chiar înainte de a fi gata să aruncați somonul în cuptor, dați-i un strat gros de glazură, mai ales deasupra (partea de carne).
Așezați somonul, pe raft, cu pielea în jos.Gatiti pana cand glazura este frumoasa si maro, iar somonul este abia translucid la cea mai groasa parte 7-12 minute, in functie de grosimea somonului si de temperatura sursei de caldura. Dacă glazura începe să ardă înainte ca somonul să fie gata, așezați o bucată de folie deasupra somonului.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay]()
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.