Somon cu glazură de miere de Pecan

Somon cu glazură de miere de Pecan
Somonul cu glazură de miere de Pecan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.74 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 73G de grăsime, și un total de 1012 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, sare și piper, jumătăți de pecan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 50%. Rețete similare sunt Pecan Crusted Tilapia Cu Glazură De Miere, Pecan Crusted Tilapia cu glazură de miere, și Gussie ' s Fried Chicken cu glazură de miere de Pecan.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Întindeți pecanele într-un singur strat pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Coaceți 8 până la 10 minute sau până se rumenesc ușor. Se amestecă de 2 sau 3 ori pentru a prăji uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Într-o cratiță mică la foc mediu-mare, combinați mierea cu jumătate din unt. Amestecați nucile pecan prăjite și gătiți timp de 8 până la 10 minute pentru a infuza aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Se ia de pe foc și se menține cald.
6
Topiți untul rămas cu ulei într-o tigaie mare la foc mare. Condimentează peștele cu sare și piper. Aranjați fileurile în tigaie și gătiți până când sunt ferme la atingere, aproximativ 4 până la 5 minute pe fiecare parte. Somonul se face atunci când se fulgi ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Transferați pe placa de servire și glazurați lingura deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersici la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, mere crocante, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitana de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat timp de mai mulți ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista