Somon cu glazură de arțar-lămâie

Somonul cu glazură de arțar-lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.11 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 302 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sirop de arțar, sare, oțet de cidru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Somon cu glazură balsamică de arțar, Fripturi de somon cu glazură de soia-arțar, și Balsamic Arțar Glazura Somon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați pește în pungă;sigiliu. Frigider 10 minute, de cotitură sac o dată.
Scoateți peștele din pungă, rezervând marinada.
Puneți marinada într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde la maxim 1 minut.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Presărați peștele uniform cu sare și piper. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați pește în tigaie; gatiti 3 minute. Întoarceți peștele.
Periați marinada uniform peste pește. Se fierbe 3 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
![Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay]()
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.