Somon cu glazură balsamică de arțar

Somon cu glazură balsamică de arțar
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Somonul cu glazură balsamică de arțar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $2.89 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 228 calorii. Această rețetă servește 4. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, file de somon, Ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma siropul de arțar, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Mic Dejun Chia Cu Vanilie-Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Balsamic Arțar Glazura Somon, Barramundi cu scânduri de arțar cu glazură albă de arțar Balsamic, și Galette de piersici Ricotta cu glazură balsamică de arțar.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateUșor
Gata În18 m.
Porții4
Scor De Sănătate49
Revista