Somon cu dafin, portocale și Porcini
Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă 63 de cenți pe porție. O porție conține 45 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați folosiți frunze de dafin și înmuiați în apă 30 de minute, sare kosher, portocală și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Somon Portocaliu, Somon Portocaliu, și Somon Portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți un grătar la mediu-scăzut (300 până la 350). Tăiați aripioarele de somon. Pentru a îndepărta solzii de somon și pentru a ajuta pielea să se crape atunci când este gătită, presărați din belșug pește, inclusiv cap și aripioare, cu sare kosher.
Lăsați să stea 10 minute. Frecați sarea semi-aproximativ (purtând mănuși de vase, dacă doriți), apoi ștergeți sarea și solzii cu un prosop de hârtie.
Generos se presara porcini freca în interiorul cavității de pește și peste tot în afara. Umpleți cavitatea cu felii de portocale și bay.
Curățați bine grătarul de gătit cu o perie de sârmă. Folosind clești, grătar de ulei cu un tampon de prosoape de hârtie cu ulei. Puneți peștele spre spatele grătarului, cu burta departe de dvs., pe o diagonală, dacă este necesar pentru potrivire.
Acoperiți grătarul; gatiti pestele 5 minute fara a-l misca. Folosind două spatule largi, rotiți peștele dintr-o parte peste vârful peștelui (nu burta) pe cealaltă parte. La fiecare 10 minute, rotiți peștele în direcția opusă. Pentru peștele umed ușor de separat de oase, nu gătiți trecut mediu-rar (nu mai este moale când este apăsat cu degetul), 25 de minute în total pentru un 7-lb. pește, 35 de minute pentru un 11-lb. unu.
Puneți un ajutor să țină o scândură mai mare decât peștele la marginea grătarului. Folosind două spatule largi, transferați cu atenție peștele la bord. Acoperiți cu folie și lăsați să se odihnească 15 minute; va continua să gătească. Ridicați pielea dintr-o parte și lăsați-o deoparte. Glisați degetele între carne și oase pentru a slăbi carnea; transferați peștele în secțiuni pe un platou. Întoarceți peștele și repetați pe cealaltă parte. Aruncați Golful și portocala.
Serviți cu bucăți de piele crocantă.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 62 de dolari.
![Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay]()
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.