Somon cu crustă Panko
Somonul cu crustă Panko este un fără lactate rețetă cu 22 de porții. O porție conține 16 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Simply Recipes are 239 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 12 minute. Mergeți la magazin și ridicați pesmet panko, tăiat gros, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Somon cu crustă Panko, Dijon și somon cu crustă Panko, și Panko Crusted Miere Muștar Somon.
Instrucțiuni
1 Preîncălziți cuptorul la 204° (convecție sau regulat). Așezați somonul pe o foaie de copt căptușită cu folie, cu pielea în jos.
Se presară sare și piper.2 într-un castron mic, combinați muștarul cu miere și 1 linguriță de cimbru. Într-un alt castron mic, amestecați panko cu restul de 1 linguriță de cimbru, 4 lingurițe de ulei de măsline, pătrunjel și boia.
Adăugați sare și piper (o stropire ușoară).3 Folosind o lingură mică, întindeți amestecul de muștar pe somon; se acoperă cu amestecul de pesmet. 4 prăjiți somonul timp de 12-14 minute (testați la 1
sau până când este aproape complet ferm la atingere și fulgi atunci când este înțepat cu o furculiță.