Somon cu crustă de nucă de cocos cu sos de Chili de nucă de cocos

Somon cu crustă de nucă de cocos cu sos de Chili de nucă de cocos
Rețeta somon cu crustă de nucă de cocos cu sos de Chili de nucă de cocos este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție conține 207 calorii, 2G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, nucă de cocos, lapte de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Somon cu crustă de nucă de cocos cu sos de grătar Tamarind, Tofu cu crustă de nucă de cocos cu sos dulce de Chili, și Nucă de cocos caju crusted somon.

Instrucțiuni

1
Combinați laptele de cocos, 1 lingură suc de lămâie, miere și pastă de chili într-o cratiță mică și gătiți la foc mediu-mare până când sosul se reduce și se îngroașă ușor, aproximativ 4 minute. Condimentează sosul cu sare după gust. Sosul poate fi refrigerat, acoperit, timp de până la 5 zile.Pregătiți peștele: poziționați un raft în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 375 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Pastă De ChiliPastă De Chili
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați nuca de cocos mărunțită, panko, sare de linguriță și piper de linguriță într-un castron mic. Aruncați bine, apoi întindeți amestecul pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos MărunțităNucă De Cocos Mărunțită
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Ungeți părțile superioare ale somonului cu suc de lămâie. Condimentează ușor peștele cu sare și piper. Câte o bucată, înmuiați partea superioară a fiecărui file în amestecul de nucă de cocos-panko, asigurându-vă că suprafața este acoperită. Bateți amestecul pe pește, dacă este necesar.Puneți o tigaie mare, cu fund greu, de preferat din fontă, la foc mediu. Când tigaia este fierbinte, adăugați uleiul de arahide. Aranjați jumătate din fileurile de somon, cu nuca de cocos în jos, în tigaie și gătiți timp de 3 minute pentru a arde peștele și a rumeni toppingul. întoarceți cu grijă peștele și gătiți încă 3 minute. Folosind o spatulă, transferați peștele pe o foaie de copt. Repetați cu restul de 3 fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Transferați foaia de copt în cuptor și coaceți până când somonul este ferm la atingere și interiorul este aproape opac, dar încă umed, 2 până la 4 minute, în funcție de grosimea peștelui (alternativ, utilizați un termometru de citire instantanee; peștele se va face când temperatura atinge 130 de grade F.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Așezați fiecare file de somon pe o farfurie încălzită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
6
Stropiți cu sos de Chili de nucă de cocos și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista