Somon cu crustă de nucă de cocos cu sos de Chili de nucă de cocos
Rețeta somon cu crustă de nucă de cocos cu sos de Chili de nucă de cocos este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție conține 207 calorii, 2G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, nucă de cocos, lapte de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Somon cu crustă de nucă de cocos cu sos de grătar Tamarind, Tofu cu crustă de nucă de cocos cu sos dulce de Chili, și Nucă de cocos caju crusted somon.
Instrucțiuni
Combinați laptele de cocos, 1 lingură suc de lămâie, miere și pastă de chili într-o cratiță mică și gătiți la foc mediu-mare până când sosul se reduce și se îngroașă ușor, aproximativ 4 minute. Condimentează sosul cu sare după gust. Sosul poate fi refrigerat, acoperit, timp de până la 5 zile.Pregătiți peștele: poziționați un raft în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 375 F.
Combinați nuca de cocos mărunțită, panko, sare de linguriță și piper de linguriță într-un castron mic. Aruncați bine, apoi întindeți amestecul pe o farfurie.
Ungeți părțile superioare ale somonului cu suc de lămâie. Condimentează ușor peștele cu sare și piper. Câte o bucată, înmuiați partea superioară a fiecărui file în amestecul de nucă de cocos-panko, asigurându-vă că suprafața este acoperită. Bateți amestecul pe pește, dacă este necesar.Puneți o tigaie mare, cu fund greu, de preferat din fontă, la foc mediu. Când tigaia este fierbinte, adăugați uleiul de arahide. Aranjați jumătate din fileurile de somon, cu nuca de cocos în jos, în tigaie și gătiți timp de 3 minute pentru a arde peștele și a rumeni toppingul. întoarceți cu grijă peștele și gătiți încă 3 minute. Folosind o spatulă, transferați peștele pe o foaie de copt. Repetați cu restul de 3 fileuri.
Transferați foaia de copt în cuptor și coaceți până când somonul este ferm la atingere și interiorul este aproape opac, dar încă umed, 2 până la 4 minute, în funcție de grosimea peștelui (alternativ, utilizați un termometru de citire instantanee; peștele se va face când temperatura atinge 130 de grade F.)
Așezați fiecare file de somon pe o farfurie încălzită.
Stropiți cu sos de Chili de nucă de cocos și serviți.