Somon Cu Crustă De Macadamia
Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 579 calorii. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână sare, piper măcinat grosier, fripturi de somon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cremă Cu Crustă De Macadamia, Tilapia Cu Crustă Macadamia, și Macadamia Crusted Whitefish pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați peștele cu sare și piper. Într-un castron puțin adânc, bateți albușul de ou până se spumează. Înmuiați peștele în albuș de ou, apoi acoperiți cu nuci. Bateți ușor amestecul de nuci pe pește.
Într-o tigaie mare, gătiți peștele în ulei la foc mediu timp de aproximativ 6-8 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță. Între timp, topiți untul. Se amestecă pătrunjelul și sucul de lămâie.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.