Somon Cu Crustă De Cartofi

Somon Cu Crustă De Cartofi
Somonul cu crustă de cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $13.53 pe portie, această rețetă acoperă 71% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 122G de proteine, 51G de grăsime, și un total de 1332 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Dacă aveți el este destul de amuzant, cartofi, am tăiat somonul în fâșii mai lungi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma legumele mixte, puteți urma acest fel principal cu Desert De Plăcintă Cu Dovleac ca desert. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Somon Cu Crustă De Cartofi, Somon cu crustă de cartofi cu salată de ierburi, și Rețetă de somon cu crustă de cartofi cu salată de năsturel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Încălziți tigaia la foc mediu-mare și adăugați 1 1/2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Periați somonul cu albușuri de ou și împachetați gros pe bucăți de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
4
Se adaugă în tigaie.Asigurați-vă că cartofii sunt crocanți și rumeniți înainte de a fi răsturnați. Răsturnați ușorîmpingând o spatulă sub stratul de cartofi. S-ar putea să dureze câteva încercări pentru a-l prinde. Folosiți ulei suplimentar pentru restul de somon, dacă este necesar.Odată ce ambele părți sunt maronii aurii, așezați pe o foaie de copt și coaceți timp de 10-15 minute.Chiar dacă acest fel de mâncare este puțin complicat, Faceți-vă timp pentru a-l face. Este total meritat și extrem de delicios.Și dacă ești super frustrat în procesul de gătit? Încercați un shot de whisky. Doar spun.postat în rețete, fructe de Mare53 comentarii
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
WhiskyWhisky
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
ShotShot
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt

Ingrediente

11 lingură de oregano uscatAcest fel de mâncare m-a făcut să vreau să-mi scot părul, dar este atât de gustos. Cheia este de a rupe în bucăți cartofii, bejesus din ele pentru a elimina umezeala, și ambalaj-le pe buneAcest fel de mâncare m-a făcut să vreau să-mi scot părul, dar este atât de gustos. Cheia este de a rupe în bucăți cartofii, bejesus din ele pentru a elimina umezeala, și ambalaj-le pe bune4creveți și cu veneFondue De BrânzăFondue De Brânză4creveți și cu veneArată ca brânza, nu? Nu l-am mâncat, în caz că vă întrebați. Știu cum creziArată ca brânza, nu? Nu l-am mâncat, în caz că vă întrebați. Știu cum crezi4creveți și cu veneBiscuiți Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată Integrală Din GrâuBiscuiți Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată Integrală Din Grâu4creveți și cu veneDoamne. Ya ' ll o să dea o fată un complex cu cât de mult te iubesc pe fratele meuDoamne. Ya ' ll o să dea o fată un complex cu cât de mult te iubesc pe fratele meu4creveți și cu veneChiar dacă acest fel de mâncare este puțin complicat, Faceți-vă timp pentru a-l face. Este total meritat și extrem de deliciosChiar dacă acest fel de mâncare este puțin complicat, Faceți-vă timp pentru a-l face. Este total meritat și extrem de delicios2albușuri de ou, ușor bătutealbușuri de ou, ușor bătute4creveți și cu veneAm ajuns să scufund somonul în niște albușuri bătute, apoi să împachetez cartofiiAm ajuns să scufund somonul în niște albușuri bătute, apoi să împachetez cartofii1foaieOdată ce ambele părți sunt maronii aurii, așezați-le pe o coacere și coaceți timp de 10-15 minuteOdată ce ambele părți sunt maronii aurii, așezați-le pe o coacere și coaceți timp de 10-15 minute4creveți și cu veneOdată ce cartofii au fost aurii, am scos somonul și l-am copt puțin mai mult la cuptorOdată ce cartofii au fost aurii, am scos somonul și l-am copt puțin mai mult la cuptor4creveți și cu veneUn alt pas cheie este să vă asigurați că tigaia este suficient de fierbinte, astfel încât cartofii să devină maronii și crocanți. Dacă încercați să răsturnați somonul înainte ca cartofii să fie terminați, toți vor cădeaUn alt pas cheie este să vă asigurați că tigaia este suficient de fierbinte, astfel încât cartofii să devină maronii și crocanți. Dacă încercați să răsturnați somonul înainte ca cartofii să fie terminați, toți vor cădea11 lingură de oregano uscatCum MEA esteCum MEA este4creveți și cu veneServiți alături de unele legume, dacă trebuieServiți alături de unele legume, dacă trebuie1(vinete)Încălziți tigaia la foc mare și adăugați 1 1/2 linguri de ulei de măsline. Periați somonul cu albușuri de ou și împachetați gros pe bucăți de cartofi. Adăugați în tigaieÎncălziți tigaia la foc mare și adăugați 1 1/2 linguri de ulei de măsline. Periați somonul cu albușuri de ou și împachetați gros pe bucăți de cartofi. Adăugați în tigaie32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyceașcă de brânză tăiată felii subțiriceașcă de brânză tăiată felii subțiri4creveți și cu veneSomon Cu Crustă De CartofiSomon Cu Crustă De Cartofi3Apoi cartofi rasi. Am folosit de fapt cartofi roșii decojițiApoi cartofi rasi. Am folosit de fapt cartofi roșii decojiți4creveți și cu veneAcest lucru este doar atunci când am fost început să ambalaj pe cartofi mărunțităAcest lucru este doar atunci când am fost început să ambalaj pe cartofi mărunțită6dimensiuni mediicartofi, curățați și răzuțicartofi, curățați și răzuți4creveți și cu veneCondiment De Plăcintă Cu Dovleac De CasăCondiment De Plăcintă Cu Dovleac De Casă1benziAm tăiat somonul în mai mult timpAm tăiat somonul în mai mult timp680pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOsomon fără piele, dezosat, tăiat în File mai lungi, dacă este posibilsomon fără piele, dezosat, tăiat în File mai lungi, dacă este posibil4creveți și cu veneDeci. . .ce zici de niște somonDeci. . .ce zici de niște somon4creveți și cu veneAm avut niște somon frumos doar agățat în jurul valorii de în frigiderul meuAm avut niște somon frumos doar agățat în jurul valorii de în frigiderul meu4creveți și cu venesare și piper după gustsare și piper după gust4creveți și cu veneȘi dacă ești super frustrat în procesul de gătit? Încercați un shot de whisky. Doar spuneȘi dacă ești super frustrat în procesul de gătit? Încercați un shot de whisky. Doar spune4creveți și cu venePentru că, într-adevăr, nu toți tinerii căsătoriți de 20 de ani mănâncă somon și homar la cinăPentru că, într-adevăr, nu toți tinerii căsătoriți de 20 de ani mănâncă somon și homar la cină201053de Jessica pe 15 ianuariede Jessica pe 15 ianuarie53comentariicomentarii4creveți și cu veneE destul de amuzant, nu-i așa? Acest post a fost ușoară în comparație cu poznele sale obișnuiteE destul de amuzant, nu-i așa? Acest post a fost ușoară în comparație cu poznele sale obișnuite4creveți și cu veneAm nevoie pentru a obține o prindere. Și un seif pentru cardul meu de debit. Și apoi voi arunca cheiaAm nevoie pentru a obține o prindere. Și un seif pentru cardul meu de debit. Și apoi voi arunca cheia1-2 linguri ulei de masline extravirginDacă o fac, cu siguranță poți! Nu pare nemaipomenitDacă o fac, cu siguranță poți! Nu pare nemaipomenit4creveți și cu veneDacă intenționați să încercați, este nevoie de puțină răbdareDacă intenționați să încercați, este nevoie de puțină răbdare4creveți și cu veneEste ceva amuzantEste ceva amuzant4creveți și cu veneA ieșit perfectA ieșit perfect4creveți și cu veneVă rugăm să actualizați cititorii googleVă rugăm să actualizați cititorii google4creveți și cu veneMesaj de navigareMesaj de navigare4creveți și cu venepublicat în rețete, fructe de marepublicat în rețete, fructe de mare4creveți și cu veneAcesta a fost într-adevăr un astfel de tratament și un mod atât de diferit de a mânca somon. Mi-a plăcut cât de crocant era exteriorul și cât de untos era interiorulAcesta a fost într-adevăr un astfel de tratament și un mod atât de diferit de a mânca somon. Mi-a plăcut cât de crocant era exteriorul și cât de untos era interiorul4creveți și cu veneȘtim cu toții că nu am răbdare. Nici măcar nu știu ce înseamnă acest cuvânt. MmpfȘtim cu toții că nu am răbdare. Nici măcar nu știu ce înseamnă acest cuvânt. Mmpf4creveți și cu veneAți Putea Dori, De AsemeneaAți Putea Dori, De Asemenea

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este GEN5 Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista