Somon Cu Crustă De Cartofi

Somonul cu crustă de cartofi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 122 calorii, 22g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ulei vegetal, condimente de ardei de lămâie, albuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma albușul de ou, puteți urma acest fel principal cu Tort alb-negru ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 57%. Rețete similare includ Somon Cu Crustă De Cartofi, Somon Cu Crustă De Cartofi, și Somon cu crustă de cartofi cu salată de ierburi.
Instrucțiuni
Îndepărtați și aruncați pielea de pește.
Tăiați peștele în 4 bucăți de servire.
Se amestecă albușul de ou și apa cu furculița.
Se amestecă cartofii uscați, amidonul de porumb, boia de ardei și condimentele de lămâie-piper. Scufundați doar părțile superioare ale peștelui în amestecul de albuș de ou, apoi apăsați în amestecul de cartofi.
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mare. Gatiti pestele, cartoful in jos, in ulei 3 minute. Întoarceți cu grijă peștele, folosind o spatulă largă. Reduceți căldura la mediu. Gatiti aproximativ 3 minute mai mult sau pana cand pestele se fulgi usor cu furculita.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio