Somon Cu Crustă De Cartofi

Somon Cu Crustă De Cartofi
Somonul cu crustă de cartofi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 122 calorii, 22g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ulei vegetal, condimente de ardei de lămâie, albuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma albușul de ou, puteți urma acest fel principal cu Tort alb-negru ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 57%. Rețete similare includ Somon Cu Crustă De Cartofi, Somon Cu Crustă De Cartofi, și Somon cu crustă de cartofi cu salată de ierburi.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați și aruncați pielea de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2
Tăiați peștele în 4 bucăți de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3
Se amestecă albușul de ou și apa cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Se amestecă cartofii uscați, amidonul de porumb, boia de ardei și condimentele de lămâie-piper. Scufundați doar părțile superioare ale peștelui în amestecul de albuș de ou, apoi apăsați în amestecul de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper De LămâiePiper De Lămâie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mare. Gatiti pestele, cartoful in jos, in ulei 3 minute. Întoarceți cu grijă peștele, folosind o spatulă largă. Reduceți căldura la mediu. Gatiti aproximativ 3 minute mai mult sau pana cand pestele se fulgi usor cu furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateNormal
Gata În16 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Revista