Somon cu Beurre Rouge și cartof copt umplut cu somon afumat

Somon cu Beurre Rouge și cartof copt umplut cu somon afumat
Somonul cu Beurre Rouge și cartoful copt umplut cu somon afumat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $6.74 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 48G de grăsime, și un total de 722 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, pescatarian și דל פחמימות, dieta. Dacă aveți apă, cartofi Yukon gold, oțet de vin și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Somon rege sălbatic cu cireșe uscate și migdale afumate Beurre Noisette, Ouă Umplute Cu Somon Afumat, și Ouă umplute cu somon afumat și Caviar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți vin, șalotă și oțet la fiert într-o cratiță mică și grea. Reduceți căldura la minim și fierbeți până când lichidul se reduce la 2 linguri, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Scoateți tigaia de pe foc și acoperiți. Do AHEAD poate fi făcut cu 4 ore înainte.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Lăsați să stea la temperatura camerei.Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Așezați fiecare cartof pe o foaie separată de folie, presărați cu sare de mare și înfășurați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Coaceți până se înmoaie, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Îndepărtați folia; se răcește la cald, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Tăiați longitudinal în jumătate. Scoateți carnea într-un castron mediu sigur pentru cuptorul cu microunde, lăsând o coajă de cartof groasă de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Adăugați 2 linguri de unt și lapte la cartofi în castron; se pasează bine. Se amestecă smântâna și 3 linguri de blaturi de ceapă verde. Condimentează după gust cu sare și piper. Do AHEAD poate fi făcut cu 2 ore înainte. Acoperiți ușor cojile și umpleți separat și lăsați să stea la temperatura camerei. Reîncălziți cojile de cartofi, apoi umpleți, în cuptorul cu microunde la intervale de 20 de secunde până când se încălzește. Se amestecă somonul afumat în umplutură; se condimentează cu sare de mare și piper. Umplerea movilei în scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Somon AfumatSomon Afumat
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Așezați 1/4 cană de apă și file de somon într-o tigaie mare și grea; se presară sare și piper. Capac; abur la foc mediu-mare până când somonul este doar opac în centru, aproximativ 3 minute.Între timp, reîncălziți reducerea vinului-șalotă la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
ReducereReducere
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Adăugați restul de 8 linguri de unt, câte 1 lingură, amestecând până când fiecare se topește înainte de a adăuga următorul; continuați să bateți până când beurre rouge este gros (nu supraîncălziți sau sosul se poate separa). Se condimentează cu sare și piper.Puneți sosul pe 4 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
11
Așezați cartofii pe 1 parte; se presară cu ceapa verde rămasă. Aranjați 2 fâșii de somon deasupra sosului pe fiecare farfurie; se presară boabe de piper și arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Revista